Bir bilgisayarı paylaşırsanız, kişisel verilerinizi ve sörf alışkanlıklarınızı özel tutmanın ne kadar önemli olduğunu bilirsiniz. Özel Tarama özelliğini her zaman kullanabilirsiniz, ama ya unutursanız? Safari'deki Sıfırlama özelliğini kullanarak oturum verilerinizi temizleyebilirsiniz.

Düzenle’yi tıklayın ve Safari’yi Sıfırla’yı seçin…

Daha sonra ne tutmanız gerektiğine ve ne yapılması gerektiğine karar verebileceğiniz bu onay ekranını alırsınız. Sıfırla düğmesine bastığınızda geri dönüş olmadığını unutmayın.

Bunu doğrulamak için hızlı bir yol, Geçmişi kontrol etmektir. Her şey açık gibi görünüyor.

En İpuçları:
Yorumlar: